13/07/2012

TIVOLI

som skrevet i mit "mini update indlæg" var jeg i TIVOLI i går :) og jeg siger jer; det er og blir' min yndlings forlystelsespark! især nu hvor jeg har fået øjnene op for den geniale idé der hedder : Fredagsrock!! næste fredag skulle Oh Land ellers ha' spillet og jeg ville SÅ gerne ha' været inde og se det (vi tager desværre hjem i morgen aften) mén (for mit vedkommende: heldigvis) blev hun nødt til at aflyse pga. sygdom :( var der nogle af jer der skulle ha' været til Oh Land koncert?? for hvis i skulle er jeg meget ked af det på jeres vegne.. mén så går jeg ikke glip af noget ;P (huahaha, onde miiig)
lidt om indlæggene fremover..
min mor har spurgt om hun kunne få lov til at beholde min competer i hendes campingvogn, indtil jeg kommer over til hende igen!.. så de næste 2 uger ved jeg ik heelt hvordan jeg skal redigere mine billeder (for jeg har jo stadig min fars computer) så måske kommer der ikke helt så mange indlæg (med billeder) men så vil jeg prøve at opdatere min instagram oftere så HUSK at tjekke den og tryg 'follow' så du kan blive opdateret (med billeder) på den måde ;)
fredag d. 13..
hvis der er nogle der ikke har opfattet det endnu, kan jeg indformere jer om: at det er fredag d. 13.!! og den er snart SLUT!
men eftersom det er en kæmpe ullykkesdag, synes jeg ikke rigtig der er sket det helt store.. det nogenlunde gode vejr valgte endda at vise sig i dag :) ej ok, én dårlig ting skete da for os i dag.. Dragør røgerri lukkede inden vi nåede at købe ind, så vi kunne ikke nyde noget af alt det der ellers duftede ihhh så skønno.. :(


3 kommentarer:

 1. Hvilket program bruger du til at redigere billeder?:-)
  Forresten, vildt fed blog!!:D

  SvarSlet
 2. 1000 tak!♥
  jeg bruger Picasa 3 og Photoscape. begge to gratis programmer som du kan downloade her http://picasa.google.com/
  http://photoscape.ine-hn.org/?gclid=CNyThs7qmbECFY0tmAodZ04mIQ
  håber det hjalp ;)♥♥
  Xx

  SvarSlet
 3. Tak for det!:-)

  SvarSlet

we really enjoy reading every singel comment that you write to our posts♥
thx a lot!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...