03/08/2012

July favourites

denne måneds favoritter kommer først nu fordi vi først lige er kommet hjem fra KBH. billeder kommer senere ;)
Mascarren som er på billedet er faktisk en jeg har byttet med min mor. fordi. jeg havde jo den der Lancóme Doll Eyes. mén. jeg var faktisk lidt skuffet over den (nok fordi jeg havde hørt så freskin' meget godt om den?) og så levede den i hvert fald ikke op til mine forventninger. Så jeg byttede med min mor til denne Rimmel Mascarra, som hun havde fundet i Føtex til 35,- og den er faktisk rigitg rigtig rigtig go'!! er rigtig tilfreds med byttet!

*got this mascarra from my mom because i wasn't satisfied with my other one (Lancóme Doll Eyes) so we swapped. and i'm actually really satisfied with the swap.
 Disse børster fandt Alma & jeg på en meget tilfældig tur i Matas & siden da har jeg bare været ælde vilde med dem. det er børster fra M.Cosmetics (og de er virkelig billige!!) ææælsker farverne! jeg ved ikke helt om det bare er en lille funky kollektion de har lavet eller om det er noget der er kommet for at blive? (bliver ihvert fald meget sur hvis de lige pludselig forsvinder!)
de har dog én lille ulempe.. de er lavet af nylon og når de så kommer i nærheden af din hårgrænde bliver det virkelig elektrisk! not so good.. der kan man godt mærke at de ikke har kostet mere end 90,- men ellers er de fantastiske.

*Alma & I found these brushes on a really random trip to Matas & since then i've been loving these beauties. they are from M.Cosmetics. if i should make a bad & good: the bad thing about them is that they are made of nylon, so it's really electrical when it's near your hair. and the good thing is that they are SO CHEAP. and then the colours are amazing and freskin' funky.

PINK: powder brush GREEN: rouge brush YELLOW: foundation brush PURPLE: eyeshadow/liner brush
 ved ikke helt.. tror bare jeg er blevet afhængig af denne skønne farve. jeg har nok haft denne neglelak på i 2 måneder nu. siger ellers til mig selv at jeg skal prøve en af mine nye farver men ender altid med den samme gamle (næste (negle)køb bliver nok en OPI i orange, hehe)

*i'm really addicted to this nailpolish right now, just because it's orange! that colour is just amazing, I can't get enough of it.. (my next (nail)purchase might be an OPI in orange, hehe)
eftersom jeg ser utrolig mange youtube-videoer havde jeg også hørt en del om makeup mærket Sephora. og nu hvor det er "sommer" er jeg blevet en del brunere, så der er ikke noget der ligesom passer til min hudfarve mere. så det var på tide med noget nyt & nu hvor mor er ved at være godt kendt der over i KBH, havde hun fundet det jeg godt kan li' at kalde "make up heaven" de havde seriøst alle de mærker man ikke finder andre steder!! so cool..
og den her skal jeg SÅ meget ha' når en er tom!

*even though the danish weather hasn't been the greatest, there have been a few days with a lot of sun. and on those days i've got reallt tan!! so i needed a new foundation. and as i see a lot of youtube "gurus" i know a lot of different brands. and when my mom showed me a store with all the brands, that isn't in your local store, i was sold.. i got this mattifying-Sephora-foundation-powder-thing for around 115,- danish kroner. so really affortable. and something i have to have when it's empty!!

min lædderjakke har jeg bare brugt uafbrudt. for vejret i Dk har ikke ligefrem vist sig fra sin fantastiske side denne sommer, så den har været rigtig god til lige at smide på. og så er den bare super fin, kan dresses op og ned og kan bruges til ALT!
hvad angår den lyserøde sag. så bruger jeg den egentlig ikke særlig meget (så tænker man nok: "hvorfor er den så med i July Favourites?") og det er simpelthen bare fordi at jeg i denne måned har været ultra tøset som i ultra tøset! hvilket i også vil få se i en lille collective summer haul, som jeg har planer om at lave her en af dagene..

*i just use my leather jacket to absolutely everything. & since the summer weather in DK hasn't been the greatest, i've been using it a lot! i lictually can't live without it..
& the pink shirt..
i've actually not been using it that much this month. i've just been super super girlie as in super girlie! which u are going to see in a collective summer haul L8R this week.

og til sidst ville jeg lige vise dette smukke postkort som jeg købte inde i en lille hyggelig plakat butik i en af KBH's mange sidegader. so cute. har startet en lille samling med forskellig postkort, som jeg grubler lidt over hvad jeg kan gøre ved.. har i nogle idéer?? & samler i selv på noget??

*have started this little collection of postcards and i really wanna make something out of them. but i don't know what. do u have any ideas?? & do u collect something your self??
***


1 kommentar:

  1. Wonderful in one word!!

    http://she-is-the-1.blogspot.ch/

    International giveaway!
    http://she-is-the-1.blogspot.ch/2012/07/giveaway-ii.html

    SvarSlet

we really enjoy reading every singel comment that you write to our posts♥
thx a lot!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...