15/08/2012

bitches in copenhagen

 som i kan se på a titel (jysk og betyder: på titlen) har the bitches and I været i København i sommerferien. det var en super duper hyggelig tur som jeg ikke tror jeg håber jeg kan få dem lokket med til igen ;)
heldigvis bor moderen min kun få minutter fra storbyen, så det var virkelig nemt at komme frem og tilbage.
billederne som i vil komme forbi hvis i "skroller" længere ned, er billeder fra ugen der gik. der kommer måske nogle små linjer ind imellem. så tag JA HATTEN på og god læse-lyst! 
 den aller første dag vi kom, skulle vi ligesom finde på noget at lave (da vi var taget af sted rimelig tidligt!) vi havde på forhånd hørt af vejret i dén uge skulle blive. lige ud. LORT! mén lige dén dag viste sig faktisk fra sin lidt bedre side. så vi tog ud at bade, på Amager strandpark.
 hokus pokus, Naja's røv er i FOKUS!!
 OK, vi var inde i den er viiildt fede candy shop. som solgte stort set verdens bedste (og dyreste) søde sager! uhm uhm uhm!! og hvad der liige faldt i vores smag var disse POP ROCKS! som er de der tinger der pop'er i munden når man spiser dem. viiildt funno.
vi har faktisk taget en video af første gang vi prøver det!
hvis i gerne vil se videoen, vil jeg gerne lægge den ind. den er på youtube lige nu, men jeg kan godt lægge den ind.
 SHOP AMOOOOK! hvad er en københavner tur uden shopping??
 Alma's vildt lækre denim jakke, som er min.
 WE RULE THAT FREAKO TIVOLI..
hvert år tager min mor og jeg i TIVOLI til grønlænder dag. da vi kender en masse der kommer. og ligesom alle de andre år havde de en masse grønlandske boder. OG i en af boderne solgte de børnebøger (som billedet så klart viser)
mén kan i se hvad det egentlig er for en bog, der er på billedet? kan i gætte hvorfor jeg lige precis har taget et billede af dén bog!? det skal lige siges det er bogen med den meget glade pige på..

2 kommentarer:

 1. OMG YOU LOOK YOU HAD SO MUCH FUN...I WISH I WAS I THERE...HOPE YOU CAN CHECK OUT MY SITE: http://theproverbs.net . New readers are always welcome to join.

  god bless

  SvarSlet
  Svar
  1. WE HAD AN AMAZIIIING TIME! and your site is so cool i'll follow
   Alma Xx

   Slet

we really enjoy reading every singel comment that you write to our posts♥
thx a lot!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...