16/12/2012

jule-stemnings-vlog #15 | informationer

Hey beautiful people.
Alma og Jeg tænke på... at det måske kunne være en meget hyggelig ide at lave en "christmas tag". som i bund og grund er en video, hvor vi svarer på jule-relaterede spørgsmål. spørgsmålene kan man nemt finde på nettet, men, vi tænkte at det ville være 1000 gange sjovere hvis I også fik mulighed for at stille nogle spørgsmål. så her kommer det.
Hvis i har nogle spørgsmål ang. alt muligt med julen, så kan i smide det ned i en kommentar, og vi vil så svare på dem, når tiden kommer til det. MEN! i tilfældet af at der ikke kommer nogle spørgsmål, tager vi bare dem fra nettet. haha, så i slipper i for os...
Så spørg endelig løs. der er ingen begrænsninger. bare spørg, spørg, spørg.... og vi vil lave vores eget mix af spørgsmål, hvor vi vil tage dem vi bedst kan lide, og så svare på dem. vi vælger self. ikke nogle af jeres fra. det er bare i tilfældet af få spørgsmål. så vil vi sammensætte vores egen liste af spørgsmål.
fortsat rigtig glædelig julhhh.

8 kommentarer:

 1. Flæskesteg eller and?

  SvarSlet
 2. Hvad ønsker i jer aller MINDST til jul?

  SvarSlet
 3. Tænker I over hvad I tager på juleaften, eller er det bare hvad der lige ligger øverst i tøjskabet??????

  SvarSlet
 4. jeg elsker jeres blog! den er også blandt mine favoritter på min macbook bare lige for info. jeg synes den her ide er super duper fantastisk og jeg glæder mig rigtig meget til at høre alle jeres svar, da jeg synes at de spørgsmål der er kommet indtil videre, bare er vildt gode! men nu til das questionsss!!!

  - hvad giver i hinanden i julegave?

  - hvem ville i helst holde jul sammen med? (altså af kendisser)

  - hvordan ville en perfekt jul se ud for jeres vedkommende?

  Mvh. Katten Musse (email: kattenmusse4ever@gmail.com)

  ps. hoho, jeg sagde det jo bitchachos!!

  SvarSlet
  Svar
  1. for satan musse din lækre ged. <3333333 XD

   Slet

we really enjoy reading every singel comment that you write to our posts♥
thx a lot!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...