18/02/2012

Blog Award

DetFashion har været så heldig at få en såkaldt blogaward, af  Just Normal. Uden helt at vide hvad det betyder :) men hvad jeg kan læse mig til, er det noget om nogle spørgsmål vi skal svare på, og så skal vi give en blogaward videre til 5 andre blogs.

Så her kommer spørgsmålene:

Hvorfor begyndte vi at blogge?
Vi startede DetFashion, fordi vi begge var (og stadig er) helt ælde vilde med mode, og alt hvad der har med mode at gøre. Og så tænkte vi... hvorfor ikke starte en blog? vi havde ellers prøvet med en hjemmeside, men det fugerede ligesom bare ikke, og så var blogging jo bare perfekt!! Så der sad vi en hot sommerdag på Fyn, og startede DetFashion :)

Hvilke blogs følger vi?
Aila: Byen Sover, HannasWardrobe, ANNARIEGELS. Er alle blogs jeg følger fordi jeg synes de har en vildt fed stil (ik kun modemæssigt) men også den måde de stiller deres blog op på.
Mille: Jeg læser psyko mange blogs!! Det ville tage en evighed at remse alle op(!), så I kan gå ind på min egen blog (link) og se nogle af de blogs jeg især godt kan lide at læse ude i siden:)

Hvad er jeres yndlingsfarve?
Aila: Lige nu går jeg næææsten kun i sort..... men min yndlingsfarve er koboltblå ;)
Mille: Øhmm.. Det ved jeg faktisk ikke rigtig, jeg er til rigtig mange farver. Og synes måske egentlig farver i sig selv,  er flottest sammen med andre. (derfor lavede jeg den der tapetvæg-af-mode-serier-fra-ELLE-på-mit-værelse - (se link HER)

Hvad er jeres yndlingsfilm?
Aila: Tror vist godt jeg kan blive enig med mig selv´om at Pearl Harbour SIMPELTHEN er og blir' den bedste film jeg nogensinde har set!!! Man kan bare ik andet end at tude brøøøle til den film ;)
Mille: Haha, kan jeg "like" det svar? For jeg er enig!;)

Hvilke lande drømmer vi om at besøge?
Aila: Jeg vil vildt gerne til Barcelona.. Jeg ved ik helt hvorfor, men synes bare at det lyder vildt eksotisk, men ellers er Caribien også noget der står øverst i mine drømme lande :D (så kan det jo være jeg støder ind i Jack Sparrow :))
Mille: Jeg kunne godt tænke mig at komme til Afrika, for der er en af mine skønneste veninder lige nu - og efter hvad jeg hører, så er det vist riiimelig nice!! Men ellers vil jeg bare godt til New York!:) - og Paris, og Stockholm - også selvom det ikke er lande, men det lyder ligesom bare bedre en Sverige - and you name it!

DE 5 BLOGS MILLE NOMINERER:

Laura Holm

endlesscolours

Nemesis Babe

Fabonasion

framboise fashion

DE 5 BLOGS AILA NOMINERER:

ANEMONE

Annasofiescloset

BYEN SOVER

SSORT

Fashion Avec Nanna

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

we really enjoy reading every singel comment that you write to our posts♥
thx a lot!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...