05/04/2013

OOTD keep it simple + NEW IN thrifted

Som mange andre skole elever i hele DK har vi haft fri hele ugen, dog med 4 timers undtagelse da vores matematik lærer ikke er lockout'et. så har haft en hel masse fritid, og jeg ved ikke med jer, men jeg nyder det fandme. og så især når det danske vejr vælger at vise sig fra sin gode side, kan man ikke andet end nyde det hele. og pga. alle de mange timers fritid, har vi i løbet af ugen snakket en del sammen med Sissel (som jeg mener jeg har nævt i et andet indlæg) og hun endte med at komme med i skole (dvs. 2 timer). vi tog nogle billeder og videoer, som vil blive lagt op på facebook og youtube når det er klar (så hold jer opdateret).
i går var vi inde i byen hele dagen, dels til en lille hockey turnering og dels bare fordi at byen er så yderst smuk når vejret er godt. der blev nydt årets første "rigtige" is (gammeldavs) og hygget for groft.
og med al den fritid bliver der jo også shoppet.
t-shirten købte jeg i går, da jeg er begyndt at komme ind i en meget meget afslappet stil. intet bling eller vilde farver. farverne er sorte, hvide og grå (gerne flere grållige toner, uhh det elsker vi, haha) og smykkerne er meget minimalistiske og simple. så denne t-shirt var lige noget der faldt i min smag. og til sølle 70,- var det jo ikke til at stå for.
derudover. bukser: ASOS. tørklæde: H&M. neglelak: Essie, "carry on". ur: casio. ring (på tommelfinger): "thrifted".

og ang. skoene. var det nogle jeg fandt i vores egen lille lokale genbrug, til 35,-! det var dog ikke et par jeg købte lige med det samme. jeg må indrømme at der skulle nogle overvejelser til. og hvis ikke de havde været splinter nye havde jeg heller ikke købt dem. jeg var en smule i tvivl om de måske var en smule for "bedstemor-agtig" men blev til sidst enig med mig selv om, at det var de ikke. det der overbeviste mig var, at det ville være den perfekte "overgangs-sko" og et super alternativ til mine hverdags sneaks. for selvom hælen ser en smule høj ud, er du yderst behagelige at gå i. og jeg har haft dem på lige siden..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

we really enjoy reading every singel comment that you write to our posts♥
thx a lot!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...