01/01/2013

HAPPY NEW YEAR

Rigtig rigtig rigtig godt nytår allesammen! wohoo, er netop nu under et længere varrigt opvågningsprogram i form af at blogge, tumblr og alt for meget facebook, sammen med min lille nye Bose højtaler som synger alle de bedste fra 60-80'erne.
jeg startede omkring 2 med min gøren-mig-klar, ikke fordi det tog en helt masse tid. jeg havde bare ikke andet at give mig til. sørgeligt. men det skulle jo gøres, og med alle de øjenvipper der skulle til, kom det såment også til at tage sin tid, da de godt kan være en smule drilske. derefter stod den på besøg af diverse familiemedlemmer som kom til os for at ønske godt nytår, dæli, dæli. jeg ved ikke helt men har de seneste feriedage ikke været den mest aktive person. der har ligesom været en lettere tung sky over mit lille hovede her på det seneste, og alt der har hjulpet er Alma, cola og tumblr. så, tak til jer! nå, men så skulle der (som i kan se på billederne) pyntes et festligt nytårsbord. jeg ved ikke med jer men vores nytårspynt foregår ALTID kun liige omkring bordet og ellers bare på bordet. sådan så der næsten ikke er plads til maden, og så man sagtens kan ende med et lille farverigt stykke papir i munden sammen med sin salat.

ang. maden, var den helt i top! vi har næsten alle de år jeg kan huske fået mexikansk mad (de dersens pandekager med al mulig fyld og sager) men sidste år tog vores familie en drastisk beslutning om KUN at spise fisk! nu er der nok nogen der ikke kan lide fisk og tænker, fuck hvor nedern. men for alle os som kan li' fisk, er det bare sagen, og jeg kan klart anbefale det. da det er en ret der kan nydes hele aftenen, og som man kan blive ved med at sidde og nippe af uden at blive overmæt (ligesom til juleaftener) derimod var desserten ikke noget man kunne proppe sig med hele aftenen. bestående af browniekager (i en størrelse der var alt, alt, alt for stor) da man ikke ville have nok god samvittighed til at smagen noget af det andet dessert, efter en sådan kage. men den var f**** go! (den blev nemlig langt fra spist, så vi har fået alle resterne! tihi)

for første gang fik jeg vin til min aftensmad og asti til dessert, hvilket for mig er meget nyt. jeg har en meget piget personlighed og tankegang, så alt det med øl og rødvin er ikke min kop te. men det er champagne, asti/dessertvin, hvidvin (i den dur) det er meget mere mig. og så til fester er jeg kun til alle de dersens "saftevandsdrinks".

uhh kan mærke det her bliver et langt indlæg..

det var samtidig også første år jeg ikke skulle springe ned fra diverse stuemøbler, for at springe ind i det nye år, sammen med mine forældre. der skulle i år (eller sidste år, faktisk..) springes til en fest hos vores fælles (rigtig) gode ven. og hvem anden at springe hånd i hånd med end min beste almis. heldigvis ville hun gerne hoppe ned fra en sofa sammen med mig, men så var hun også væk (you know..?) nej, you know nok ik', men det er os lige meget, det vigitge er at hun SPRANG med MIG!

så blev klokken 4, d. 1. Januar 2013 og vi skulle bare hjem og på hovedet i seng. BONUS INFO: Alma sov til klokken 14:00..

4 kommentarer:

 1. Hej:)

  Skal vi følges?
  Hvis du starter med at følge mig og så skriver en kommentar med at du gør det på min blog, så vil jeg rigtig gerne følge dig:)

  Knus Emma

  emmaseenandbeen.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. her smidt en kommentar ind på dit sidste indlæg :)
   Håber du vil følge med her på bloggen
   xx

   Slet
 2. sygt nice blog du har!
  kunne være fedt hvis du gad tjekke min blog ud:))

  byshiva.blogspot.dk
  -xx

  SvarSlet
  Svar
  1. Takker og kan kun sige ilm. synes din blog er herre inspirerende, følger dig nu :)
   xx

   Slet

we really enjoy reading every singel comment that you write to our posts♥
thx a lot!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...