04/11/2012

Review - Maybelline primer & Loreal Nude Magique


endelig, endelig, endelig. endelig fik jeg skrabet en lille tid sammen til at lave et indlæg. som jeg godt ved der ikke har været mange af her den sidste (lange) tid. og det beklager jeg meget. jeg har en masse undskyldninger men, hvis jeg skal til at remse dem op nu, ender det med at jeg kommer fra hvad dette indlæg i virkeligheden er om. so let's get started.
skal lige starte med at sige. de to produkter jeg har testet, er kun små prøver. der var ikke mere end man kan se på billederne. men alligevel nok. så aldrig sig nej til en prøve i butikkerne. de er en god måde at prøve nye produkter på.

Maybelline Dream Smooth Primer (test)
efter hvad jeg har set på diverse youtube-videoer, synes jeg altid at deres primers er "hud/foudation-farvet". men det er denne ikke. den er gennemsigtig, gele form (som man også kan se på billedet) ved første øjekast, må jeg ærligt indrømme, at det så en smule ulækkert ud.
men hold nu op det er noget af det dejligste du kan smøre ansigtet i. den er super blød, og den gør at den efterfølgende foundation-rutine bliver meget blødere, hvilket jeg tror er ultra godt for din hud.
der stod dog at man kunne bruge den alene, hvilket jo er fint, men personligt ville jeg aldrig gøre det, da det ikke dækker noget som helst. så vidt jeg ved, er det heller ikke meningen at en primer skal gøre det. så i skal endelig ikke regne med at det kunne være en erstatning for foundation.
klart et produkt jeg ville købe til mig selv i julegave..

Loreal Nude Magique (test)
da jeg så den første gang troede jeg at det var en eller anden form for ansigts skrub. ved ikke helt hvorfor, men den lignede bare noget i den stil. (jeg ved faktisk stadig ikke helt hvad det er..) jeg prøvede engang et produkt der var halv creme og halv foundation, og tror også denne her er noget i den stil. men det der undrer mig, er farven. den er nemlig grållig og meget flydende i konsistensen. så jeg var meget i tvivl. men da den faktisk dækker rimelig godt, tror jeg det er noget over i foundation-verdenen. da jeg prøvede den, brugte jeg den i stedet for min foundation, hvilket jeg synes var rigtig nemt, fordi den var så let at påføre.
dette produkt kunne også sagtens være noget jeg ville købe i fremtiden. måske når jeg har brugt min nuværende foundation op.

A.

2 kommentarer:

  1. Nice things, I would like to try them out :)x

    SvarSlet
    Svar
    1. i really think you should do it. the products are amazing.
      :)

      Slet

we really enjoy reading every singel comment that you write to our posts♥
thx a lot!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...