17/09/2012

Lana Del Rey - H&M

YES YES YES, FREAKING YES! endelig kom billederne af Lana Del Rey for H&M. og OMG (jeg ved ikke om det bare er mig der er helt høj på at hun er model, men) er tøjet ikke bare det fedeste? puhaa, træk vejret.. og lige de billeder jeg har valgt hér er klart nogle af de fedeste items, efter mig smag. som jeg bare skal ha' fingrene i. hurtigt. jeg kiggede faktisk på jeggins'ene på det sidste billede til venstre. og var lige ved at købe dem, da de kun kostede 80,- for de var virkelig rare. så overvejer nu gevaldigt at drøne derind hurtigst muligt. så kan det være de kan få en plads i et fest-outfit til fredag aften. jaaa jeg skal til fest (hos Mille/fabonasion) og vi er faktisk alle i en lille tøjkrise. så meget at vi havde en hel lille "hvad-skal-vi-ta'-på-samtale" kørende idag. og prøv at tænke en gang hvor meget dén tøjkrise lige ville brive løst hvis jeg købte dém? det ville jo være fantastisk. de fås også en en lidt mere bordeaux/rød-lilla-lig farve, men kan nu meget godt li' de blållige.
 
 jeg vil i hvert fald råde jer til at smutte forbi H&M NU! HÉR HÉR HÉR HÉR HÉR er der linket. og så er der det med det, at det er normale H&M-priser, hvilket bare gør det utrolig meget bedre.

2 kommentarer:

 1. Jeg har en giveaway kørende på min blog, hvor du kan vinde 200 kr. til miinto. Deltag gerne her http://www.monicaliv.dk/2012/09/miinto-konkurrence.html :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. ville gerne deltage men kan ikke finde linkene til bloglovin' og facebook :O
   kunne du evt. linke dem i en kommentar? :) vil herre gerne deltage..
   xx

   Slet

we really enjoy reading every singel comment that you write to our posts♥
thx a lot!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...