10/09/2012

. . acheter un chapeau . .

 about that hat. så er den fra H&M og kostede sølle 80,- hvilket jeg synes er total fair for sådan en skønhed. ved ikke om det er tydeligt, men det er en bowlerhat. bows. hvilket bare gør den så meget federe. jeg har nemlig lige fået øjenene op for endnu et lille ikon. Charlie Chaplin. åhh han er da bare bedårende. og mystisk. hvilket jeg eelsker. meget.
and the socks. jahh, tiger gør det endnu en gang. de her var ikke et planlagt køb. tror vist vi alle kender det. du går ind i tiger, uden noget specielt du går efter. og lige meget hvad, kan du bare altid finde noget brugbart. det er på en måde fantastisk. og noget endnu fastastiskereereere. Søstrene Grene er kommet til Silkeborg. wiii. amen altså, hvis der er noget der tiltaler mig og min interesse, så er det billige nipsting-butikker. hov, og titlen er fransk fordi jeg ligesom synes der er en slags fransk-feeling over billederne.
hvad synes i?

xx

4 kommentarer:

 1. Havde godt hørt noget om at Søstrene Grene var kommet til Silkeborg, så idag ledte og ledte jeg efter butikken der inde... Men kunne jeg finde den? neeej!
  -Så hvor i nærheden der inde ligger den? :-)

  Kys kys Emma

  SvarSlet
  Svar
  1. vi kunne heller ikke finde den i starten. men den liggger ned ad ved H&M, faktisk helt nede ved den butik lige inden bybusserne og Netto :)
   håber det hjalp!

   Slet

we really enjoy reading every singel comment that you write to our posts♥
thx a lot!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...