25/03/2012

DIY + OOTD


D.I.Y...jeg kan faktisk ikke helt huske hvor jeg så shorts'ene første gang, tror nok det er i "Breaking Dawn" (Bella har et par på ude på en eller anden ø) og de så simpelthen bare så behagelig ud. og i dette skønne skønne sommervejr, er det altså bare ikke muligt at gå rundt i lange bukser (ik engang når man er halv syg!) og jeg lagde tilfældigvis inde med et par grå hyggebukser, som alligevel snart er slidt op. så hvorfor ik..... og det skete, og der kom faktisk et rimelig godt resultat ud af det :) Kan klart anbefales!!

OOTD... indeholder selvfølgelig de ny klippede shorts, det andet lille (mirakel) bandana. og så bare en hvid t-shirt og en blå vest :) og den blå mascara fra Body Shop.
Aila:*
ps. husk at nyyyd vejret mens det er der!

2 kommentarer:

 1. Hi

  Cute blog you have here :)

  I trying to get my blog a bit more notice, so when I reach 100 followers, Im throwing my first give away, where there is a Dennis Knudsen Conditioner and some earrings on the line :)

  Hope you will join and enjoy my blog :)

  Have a nice day

  SigneRahbek.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Thanks, i'm now following your blog, and hope you'll do the same on my :) I personatly adore the earrings, and can't wait for the give away :)

  -Aila

  SvarSlet

we really enjoy reading every singel comment that you write to our posts♥
thx a lot!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...